Jack Koster Houses

store

Op zondag 5 juli 2015 is er een blikseminslag geweest in het pand, van de keukenafdeling van Hummel keukens, badkamers en tegels, waarin onze store en demowoning gevestigd zijn. Als gevolg hiervan is er brand uitgebroken. In het bedrijf is rook en roetschade ontstaan. Als gevolg hiervan zijn onze store en demowoningen tijdelijk gesloten. Wij ontvangen u graag bij ons op kantoor om met u van gedachten te wisselen over uw bouwplannen. Maak een afspraak met onze adviseur voor een kennismakingsgesprek, het maken van een no-cure no-pay ontwerp met een kostenopgave.

Kom kijken in onze demowoning en laat u verrassen door het niveau waarmee JK Houses standaard werkt! Hier krijgt u een beeld hoe onze duurzame woningen worden gebouwd. De degelijke bouwtechniek en mooie afwerkingen zullen u zeker inspireren. In de woning vindt u ook onze ontwerpstudio. Maak een afspraak met onze adviseur voor een kennismakingsgesprek, het maken van een no-cure no-pay ontwerp met een kostenopgave.

Bij de demowoning bevindt zich de Jack koster Store. Hier vindt u een greep uit het assortiment van materialen waar u uit kunt kiezen voor uw duurzame woning.

Overigens bent u van harte welkom in onze store voor het afnemen van afzonderlijke producten: maatwerk binnendeuren , exclusieve JK maatwerk binnendeuren, hang- en sluitwerk van Formani, wand- en vloertechnieken, taatsdeuren (maatwerk) met het Fritsjurgens systeem, Gillet bouwkundige zwembaden en u kunt zelfs bij ons betaalbare maatwerkmeubelen laten ontwerpen en maken. Vele grote merken zijn bij ons verkrijgbaar, zie onder meer de buttons hieronder.

Op 18 september 2013 is onze demowoning feestelijk geopend door burgemeester Oosterman. De woning vindt u inde showroom van de firma Hummel in Haulerwijk:

Leeksterweg 29-37 - 8433 KV - Haulerwijk.

Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 17.30, Zaterdag 9.30 - 17.00, Donderdag koopavond.

Bel voor een afspraak op maat: 050 4042800